follow us at Facebook

games

Nieuwerwets.tv recensie Skylanders Giants

Een jaar geleden bracht Activision met de Skylanders een nieuw gameconcept naar de woonkamer. Je eigen speelgoed gebruiken in een spel hadden we nog nooit eerder gezien, maar was zo succesvol dat de poppetjes in iedere winkel maandenlang uitverkocht waren. Nu een jaar later is er een deel twee met uiteraard meer dan alleen een nieuw verhaal.


Wil je meer weten over Skylanders Giants? Lees dan de volledige recensie op Nieuwerwets.tv!

 

Nieuwerwets.tv recensie: Dance Central 3

Dance Central 3 is, zoals de meesten wel verwachten, een game waarin dansen centraal staat. Je voert bepaalde passen uit die je worden opgedragen en dans je zo door de verschillende liedjes. Gelukkig biedt Dance Central een stuk meer dan dat. Waar het begon bij alleen een dansgame, is het nu een volledig programma van entertainment geworden.


Wil je meer weten over Dance Central 3? Lees dan de volledige recensie op Nieuwerwets.tv


Nieuwerwets.tv recensie: Fifa 13

Ondanks dat Electronic Arts ieder jaar met een nieuwe versie van FIFA komt, is er altijd iets nieuws te vinden waardoor de harten van de fans sneller gaan kloppen. Ook dit jaar belooft FIFA 13 weer veel nieuws te introduceren. Maar is het genoeg om een sterke game te leveren? In het vorige deel uit de FIFA-franchise werden er veel nieuwe features geïntroduceerd. Dit resulteerde niet altijd in een goede gebalanceerde game. In FIFA 13 wordt vooral gewerkt om de in 12 geïmplementeerde vernieuwingen te perfectioneren. Zo is het nieuwe verdedigen beter gebalanceerd en zijn daarnaast de aanvallers een stuk slimmer geworden, waardoor ze betere posities aannemen wanneer ze niet door de speler worden bestuurd.


Meer weten over Fifa 13? Bekijk de volledige recensie op www.nieuwerwets.tv

Nieuwerwets.tv recensie: New Super Mario Bros 2

Mario is weer naar de Nintendo 3DS gekomen met een nieuwe game. Namelijk met New Super Mario Bros 2!


New Super Mario Bros. 2 is een leuke nieuwe game, die het niet moet hebben van enorme vernieuwingen. Er zijn weliswaar nieuwe power-ups en nieuwe vijanden, maar daar blijft het grotendeels wel bij. Toch neemt dit niet weg dat de game lekker speelt en een erg grote doelgroep heeft.


Wilt u meer weten over de nieuwe power-ups, het verhaal en of de game geschikt is voor u? Lees dan de volledige recensie op www.nieuwerwets.tv